listCurrentUsedTracks ger null

Exempel: https://api.trafiklab.se/trafikverket/traininfo...

"Trafiklage" verkar alltid spotta ur sig en null någonstans. Verkar hända oavsett station.

Visa bästa svaret

Kommentarer

• Det är ett fel i frågan som ställs ner mot trafikverkets system från Apigee som gör att man får med även null som ett spår.
    Eftersom detta API i första hand är ett test så är det osäkert att vi kommer att justera detta. Vi jobbar med att ta fram en skarp version av API:et och hoppas bli klara med det innan detta årets slut.
    Det kommer att se lite annorlunda ut men vi ska ge tydliga instruktioner hur man tar sig över dit från detta API.

Bästa svaret