Lista över alla endpoints

Jag kan inte hitta någon utförlig spec över vad som finns tillgängligt och hur jag når det. Jag kanske har letat på fel ställe, men på https://www.trafiklab.se/docs/ går jag bara i cirklar. Jag hittar inget tydligt konkret exempel på vart jag ska rikta anropen eller hur de ska formateras. Undantaget url exemplet på https://www.trafiklab.se/api/trafiklab-apis/sl/departures-4/.

Finns det någon lista över alla api:ers endpoints liknande url exemplet på "departures-4"?
Per-Erik