Lista med alla tunnelbanestationer

Vilket av era API:er är bäst för att få fram en lista på alla tunnelbanestationer? Och hur ska frågan ställas? Tacksam för exempel.

Kommentarer

• Hej Johan,
    Vilka andra API:er tänker ni nyttja? Det är inte alltid enkelt att kombinera datat från olika API:er.

Du skulle kunna nyttja SL Hållplatser och Linjer 2 om du håller dig till SLs API:er
    Anropet skulle då se ut så här:

https://api.sl.se/api2/linedata.json?key=<KEY>&model=stoppoint&DefaultTransportModeCode=METRO

Hälsningar
    Kenneth

Team Trafiklab
  • Tack! En följdfråga: Varför visas busshållsplatser (BUSTERM) i sökresultatet trots att DefaultTransportModeCode är METRO?
  • Hej igen Johan,
    Förlåt det gick lite snabbt för mig i det svaret.

DefaultTransportModeCode gäller bara för modellerna line och jour

För modellen stoppoint får du istället titta i svaret där StopAreaTypeCode är METROSTN

Ber om ursäkt för att jag skickade ut dig på villovägar

Team Trafiklab
  • Tack, då vet jag!