Långsam service

Det går hopplöst långsamt att söka resvägar via Resrobot.se! Något måste vara rejält fel! Att få förslag på destinationer tar upp till minuter!! Det har varit på detta vis ett par dagar.
Sökte via telefon, Android 13, Samsung Galaxy xcover 5, Opera och Chrome (bägge lika laggande)!
När går det att använda Resrobot igen?
Tack för en bra tjänst, när den fungerar.
Stefan Andreasson

Kommentarer

• Hej Stefan,
    Vi beklagar detta. Vi har fått flera rapporter om samma problem tidigare och har felanmält det hos vår systemleverantör. De jobbar på att lösa det.