Ladda ner stationsnamn

Vi har fått in en fråga från Johan:

Användaren ska kunna välja antingen att resa från den plats han befinner sig på just nu eller att söka upp en station som resan ska påbörjas från.

Medan man skriver stationsnamnet visas det upp förslag i realtid och vi gör anrop till trafiklab för att få ut denna lista. Min fråga är om det är möjligt att cacha eller spara listan på stationer lokalt på vår server för att få ner responstiden. Just nu tar det några sekunder att få fram förslag och vi gör också fler anrop till er server än vad som egentligen borde vara nödvändigt.