Kris resledaren

Hej! Vi har lite kris. Verkar som resledaren slutat funka pga att vi fortfarande går mot gamla api:t när vi tar fram sökförslag i appen. Finns det någon möjlighet att ni kan hjälpa oss utan att vi måste ta fram nya nycklar, få in i dem i koden och lägga upp den på app store/google play, vilket kommer ta minst två veckor?

Hampus

Kommentarer

• Hej Hampus,

Tyvärr, kan Ni inte använda Era gamla nycklar - dom är raderade på API plattformens backend.

Att dom gamla Resrobots - APIer släcktes ner den 19e december borde ni ha känt till.

Ni måste nog lösa på Er sida. Bäst om ni ändra Appen till att gå mot dem nya APIerna då det ändå tar två veckor att ladd upp förändringar i app store /google play.

Med vänlig hälsning, Åke

• Hej Åke,

Attans. Ja vi vet att api:erna skulle släckas och har gjort om appen så den går mot rätt. Men utvecklarna glömde tydligen att styra om sökförslagen. Vilket vi inte märkte för det verkade ju funka prima när vi testade den "nya" appen.

Aja, vi får kämpa på för att få upp en ny så snart som möjligt. Typiskt att det var precis vid julledigheten de släcktes. Ur vårt perspektiv hade det varit mycket bättre om de släcktes under arbetsveckor för att vi ska kunna fixa eventuella problem. Kanske något att ta med sej i framtiden...

Men tack för att du svarade så snabbt 😀

• Hej Hampus,

Tråkigt när sånt hände.

Maila in nyckel som du behöver få in Trafiklab till mig till ake.jonsson@trafiklab.se. Det var till APIet Resrobot - Sök Resa, eller hur?

Jag har en ide om hur vi kan komma runt det hela, men jag vill inte lova för mycket.
    Bra om jag kan få ditt telefonnummer också.

Med vänlig hälsning, Åke

• Hej igen!

Maila även informationen till ake.jonsson@samtrafiken.se.