Kris!!!!!!!

Jag har precis lanserat min App Pendlaren. Skulle lägga till Realtid 3 till projektet så jag kunde beställa nyckel till det också, men det syns inte i projektet. Så jag tänkte det bara triggar på ett API i taget, så tog bort de gamla, och lade till Realtid3....och lase sedan tillbaka Realtid1 och 2. Det hjälpte inte heller... Men än värre, nu funkar inte min App. NYCKLARNA är BORTA!!! Det har inte framgått särskilt väl att nycklarna är kopplade så till projektet att ett felklick i projekten raderar det man gjort tidigare. Jag hoppas ni kan återskapa nycklarna SNABBT!!!!

Kommentarer

• Hur får man egentligen tag på er när det är bråttom. Jag inser att ingen jobbar nu....men imorgon bitti....dessa två nycklar måste återskapas asap, extremt pinsamt med nylanserad App som är stendöd. Jag har även skickat meddelande genom nyckeluppgradering...

• Hej Peter,

Tråkigt att du raderade ut dina API nycklar.

Vi kommer att förbättra gränssnittet för hur nycklar skapas i projekt så att hanteringar av nycklar blir tydligare och inte tas bort av misstag, som i ditt fall.

Nycklar för SL Realtidsinformation 3 kommer att finnas ute först i maj. Tills dess, kan du välja godtycklig nyckel för åtkomst av mockup data som levereras ut från SL (ex: key=1).

Kontakt med Trafiklab sker via Kundo. I ditt fall, vilket var ett undantag, kontaktades du av Trafiklab redan på kvällen i form av mail och via telefon efterföljande morgon.

Mvh, Åke

Team Trafiklab
  • Tack, och tacksam för kontakten även om inte mycket kunde göras. Jag har fått en expedite godkänd av Apple så förhoppningsvis är versionen med de nya nycklarna snart godkänd och på plats på Appstore.