Kraschande RES app i IWatch

När man klickar på RES-ikonen i appvyn reagerar klockan, skärmen blir svart för ett ögonblick men sedan visas appvyn igen utan att appen har startat.
Tråkigt eftersom det var en behändig app att ha i klockan.
Hoppas ni kan lösa problemet.

Kommentarer

• Hej Håkan,

Det är inte vi som utvecklade appen, vi bara tillhandahåller datat som alla utvecklare kan använda för att skapa såna applikationer.

Jag antar att din fråga handlar om app:en Res i Stockholm, den kan du få support på genom deras egen forum: https://kundo.se/org/res-i-sthlm/