konto

Försöktt skapa ett konto och "Din ansökan om ett konto ska bara godkännas av en administratör" är det sista jag hörde den 19//3
Sedan har det varit tyst.

Kommentarer

• Hej Robert,

Du kan ha hamnat i vårt SPAM filter som Vi dragit åt lite hårdare den senaste tiden.
    Kan du försöka skapa nytt konto och meddela tillbaka i ärendet om du inte lyckas.

Med vänlig hälsning, Åke

• Går inte då både användarnamn samt mailaddres redan är använd.

Mvh
    Robert