Konstigt svar i API:t

Hej,

Jag har kört 2.1:an ett tag och noterade att svaren nu är ganska konstiga. Jag slår upp en resa mellan "Dalby busstation (Lund kn)" och "Lund Centralstation". Först anropar jag location.name och får ID 740000938 respektive 740000120 som jag skickar in i trip:

https://api.resrobot.se/v2.1/trip?accessId=.....&format=json&originId=740000938&destId=740000120&passlist=true&showPassingPoints=true

Den första resan jag får är en skaplig omväg med ett byte (det går gott om direktbussar mellan Dalby och Lund 😉 och efterföljande resor är tidigt imorgon bitti. Resorna mellan "nu" (ca 16:50) och 05:59 syns inte. Jag sparade svaret här:

https://gist.github.com/kanflo/106ca6130b1ff3670e1d084e33ab1b56

Vad kan detta bero på?

Vänligen,
Johan Kanflo
Johan Kanflo

Kommentarer

• *fniss*

Min API-nyckel följde visst med när jag klistrade in länkarna i inlägget. Jag tog bort den :P
    Johan Kanflo
  • Tillfällig hickup, någon verkar ha lagat.
    Johan Kanflo
  • Hej Johan,

Bra att det verkar ha löst sig. I exemplet du sparade finns redan en resa 17.24-18.10. När en resa saknas från alternativen beror det på att man avgår tidigare, och kommer fram lika sent eller senare än ett annat alternativ som visas i listan. Alternativt kan det vara att reseplaneraren anser att ett visst byte inte är möjligt pga tidsbrist, beroende på bytestiderna som ligger på olika hållplatser.