Konstiga tecken i response från api: resrobot sök resa: �

När jag gör sökningar via "resrobot sök resa"-api:et så är det konstiga tecken i json-responsen.
Exempel på request:
https://api.trafiklab.se/samtrafiken/resrobot/S...
Det ger en hållplats i Göteborg: G�teborg Almedal.

Response header säger att det är UTF-8 och jag läser svaret som UTF-8, men får ändå åäö ersatta med ���.

Mitt projekt är i java på Android. Jag gör requesten med DefaultHttpClient och läser svaret med EntityUtils.toString(response.getEntity(), HTTP.UTF_8);

Jag har testat att encoda och olika håll, men utan någon framgång.
Är det någon som har lyckats?