Kommande busshållplatser för linje

Hej!
Jag eftersöker funktionen att kunna visa en hel busslinje och dess hållplatser med hjälp av resrobot. Använder nu SLs hållplatser och linjer (dock som redan är nämnt i andra frågor utan att få fram rätt sekvens) och OSM för att få ut linjedragningen.
Nu skulle jag gärna vilja ha ut hållplatser längs en viss busslinje med hjälp av resrobot för att möjliggöra att använda i hela landet.
Finns det något sätt att göra detta på?

Kommentarer

• Hej Linnéa,
    Vid en Resrobot - resesökning eller sökning med Resrobot - avgång/ankomst Stolptidstabeller får man per automatik mellanliggande hållplatser med koordinater, se APIets dokumentation.
    Arr använda OSM för att bestämma resvägen kan bli fel då bussen kan ta en annan resväg än vad OSM väljer (jag har dock inget bättre alternativ att föreslå)

Med vänlig hälsning, Åke

• Tack, då vet jag!
    Förmodligen blir det bästa att använda realtids-api:t och skicka med passlist, för som jag förstår det skickar den med alla efterföljande stop för den bussen om man inte anger destination (?)

• Hej Linnéa,