Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

KODA url

Hej jag får ett fel meddelande "400 Bad Request: Invalid operator name. Use one of: ......" med följande url
https://api.koda.trafiklab.se/KoDa/api/v2/gtfs-static/{operatorId}?operatorId=ul&date=2021-01-12&key=XXXXXXX
som genererades av https://www.trafiklab.se/api/trafiklab-apis/koda/koda-api-specification/#/GTFS%20historic%20data/fetchRawData

hur bör url skrivas? Tack!

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.