Kan inte skapa API-nyckel

Både jag och mina elever hade idag problem att skapa api-nycklar för resrobots api.

Det händer inget alls och stod och tuggade väldigt länge.

Alla kontona har @falun.se eller @skola.falun.se som avsändare och vi försökte idag 27 oktober.

Kommentarer

• Hej Emil,

Det har varit en nätverksstörning hos en leverantör, mellan kl. 9 och kl. 10, som också påvärkade nycklar för ResRobot. Just nu funkar det, och jag lyckades lägga till en resrobot stolptidtabeller nyckel såhär:

- Gå till projektet
    - Redigera projekt
    - Avmarkera "ResRobot stolptidtabeller"
    - Spara
    - Det kommer en varning nu om att du ska ta bort en nyckel, klicka okej
    - Spara igen

Nu kan du lägga till en ny ResRobot stolptidtabeller nyckel:

- Redigera projekt
    - Markera "ResRobot stolptidtabeller"
    - Spara
    - Hämta nyckel

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej,
    Jag fick samma fel för "ResRobot - Stolptidtabeller2", och följde processen ovan, till punkt och pricka, några gånger. Men lyckas ändå inte. Får ändå "The key could not be retrieved. Please try again later."

Hälsningar,
    Rickard

• Hej Rickard,

Nu funkar det igen!