Kan inte logga in

Hej! Jag kan inte logga in på trafiklab. Har återställt lösenord och då kom jag in, provar sedan att logga ut och logga in igen, men det går inte. Startsidan laddas bara om. Jag använder Mozilla Firefox.

Kommentarer

• Hej!

Jag har testat att logga in, logga ut och logga in, i Firefox utan problem.

Dubbelkolla användarnamn och lösenord och testa igen. Återkom om problemet kvarstår.

/Martin

Team Trafiklab
  • Problemet återstår!

• Hej!

Vilket OS och version av Firefox kör du?
    Tack för att du meddelat oss om problemet. Ska ta vidare informationen du bifogar.

/Martin

Team Trafiklab
  • Hej!

Det visade sig (som tyvärr ofta är fallet) att det handlade om dålig användbarhet i systemet snarare än systemfel.

Eftersom det enda jag såg när jag fick fylla i nytt lösenord var min e-mail address antog jag att det var den jag skulle använda för inloggning. Vid inloggning finns ingen information om hur jag hittar mitt användarnamn, eller att det INTE är min e-mail, och i mailen jag får från trafiklab står inte den informationen på något tydligt sätt (mitt användarnamn är mitt namn så "Hej Joel.Holmberg " är inte tydligt nog i mitt fall)

Antingen bör man kunna logga in med e-mail address, eller så borde användarnamnet stå utskrivet tydligt i mailen man får från trafiklab, så att man lätt hittar inloggningsuppgifter när man söker i sina mail.

Jag kan nu logga in som vanligt.

• Hej!

Tack för informationen. Förstår vad du menar och ska ta vidare informationen till den som är ansvarig för trafiklabs webbplats.