Kan inte ladda ner APi

Hej, försöker ladda ner SL hållplatser och linjer2 och har fått nyckel också. Vet inte hur jag ska ladda ner API. Var använder jag nyckel för att kunna ladda ner det? Har projekt också och är inloggad.
Tack!

Här är nyckeln: [nyckel raderad]

Kommentarer

• Hej!

Lämna helst inte ut din privata API nyckel på forumet.
    Du kan tex göra ett API anrop enligt följande http://api.sl.se/api2/LineData.xml?model=site&key=[din-api-nyckel]
    Du hittar mer information i dokumentationen.

/Martin

Team Trafiklab
  • OK, Tack. Jag försökte med din länk och la nyckeln framför key=
    men det blir nåt fel.

"This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below."

Jag får det här meddelandet med en massa text under.

• I dokumenten hittar jag bara att man ska ha nyckeln (efetr att man har ordnat projekt). Jag hade för mig att man klickade på den API man ville och sen skulle man lägga nyckeln förmför länken, men så är det inte. Ingenstans hittar jag hur man ska ladda ner en API efter att man fixat nyckel.

• Hej!

Du ska inte ladda ner API:et utan du ska anropa API:et rom returnerar data i formaten XML eller JSON. Det mesta står här https://www.trafiklab.se/api/sl-hallplatser-och...

Använder du det jag skrev ovan http://api.sl.se/api2/LineData.xml?model=site&key=[din-api-nyckel] och byter ut [din-api-nyckel] mot din nyckel så kan du klistra in det i webläsaren och se att du får svar.

Team Trafiklab
  • OK, ska göra. Tack Martin.

/Danial