Kan inte hämta API-nyckel för för SL Reseplanerare 2

Hej!

Jag kan inte hämta någon API-nyckel för SL Reseplanerare 2. Jag får felmeddelandet "The key could not be retrieved. Please try again later." efter att ha godkänt villkoren.

Jag har testat att hämta nyckeln via projektet (/node/12880/keys) och min användare (/user/2793/keys), men båda svarar med samma felmeddelande.

Kommentarer

• Hej Fred!
    Vi kollar upp det och återkommer.
    //Åke

Team Trafiklab
  • Hej Fred!
    Problemet är löst. Vi tog oss friheten och skapade ny nyckel åt dig när vi testade problemet.
    //Åke

Team Trafiklab
  • Tack Åke!