Kan inte använda resrobots "Resrobot på din sida" funktion

Funktionen "Resrobot på din sida" genererar ett script samt html kod för att kunna klistras direkt in i ett html dokument.
Koden som genereras är:

<script src="https://reseplanerare.resrobot.se/js/_external/hafas_external_inputgen.js"></script>
<div id="HFS_Inputgen" data-label="%7B%22title%22%3A%7B%22label%22%3A%22Reseplanerare%22%2C%22slogan%22%3A%22Hitta%20den%20smartaste%20resan%22%7D%2C%22from%22%3A%7B%22label%22%3A%22Fr%C3%A5n%22%7D%2C%22to%22%3A%7B%22label%22%3A%22Till%22%7D%2C%22submit%22%3A%7B%22label%22%3A%22S%C3%B6k%20resa%22%7D%7D" data-version="1.21" data-lang="s" data-mgate="https://reseplanerare.resrobot.se//bin/mgate.exe" data-hci="AID@h5o3n7f4t2m8l9x1" data-snippet-type="formStd" data-img="https://reseplanerare.resrobot.se/img/customer/flyin-bg-img.png" data-css="true" data-origin="https://reseplanerare.resrobot.se/#!P|TP" data-s="" data-z="" "></div>

Denna kod klistrar jag in i html kodens body men ingenting visas. Har jag förstått fel eller vad är det som strular?

Kommentarer

• Hej Anton!

Vad konstigt, det verkar som att någonting är fel med vår kodgenerator. Jag testade och det funkar för mig om jag byter ut

<script src="https://reseplanerare.resrobot.se/js/_external/hafas_external_inputgen.js"></script>

med

<script src="https://reseplanerare.resrobot.se/js/external/hafas_external_inputgen.js"></script>

Kan du testa det? Vi fixar felet så snart som möjligt.

Bert på Trafiklab
  • Detta löste problemet.
    Tack!