Kan ej ansöka om nya api-nycklar

Hej,
Vi håller på att ändra SL-appen att gå mot de nya apierna för Reseplanerare och Närliggande hållplatser. När jag försöker lägga till dessa två till api-nycklarna får jag meddelande om att jag har en nyckel som måste tas bort (Reseplanerare 2). Jag väljer ta bort och spara men sedan försvinner inget och inget läggs till. Vad gör jag för fel?
Mvh
Johan Åkers

Kommentarer

• Hej Johan,
    Tror att det är ett lite ologiskt steg i nyckelborttagnings-processen. Som du beskriver så ska du klicka på att ta bort nyckeln och sedan ser det ut som att man sparar sen måste man klicka på spara igen.

Jag plockade ut en nyckel till SL Reseplanerare 3.1 åt dig och skriver samtidigt ett ärende på att ta bort det ologiska steget.