JSONP / CORS

Hej!

Hittar äldre svar (2 år) som tydligt säger att det då inte finns stöd för att använda sig av JSONP alt CORS vid anrop för att undvika cross-origin problem. Gäller det fortfarande?

Tack!

Kommentarer

• Hej!

Ursäkta att svar dröjt. Det gäller fortfarande och du kan läsa mer här: https://kundo.se/org/trafiklabse/d/sl-realtidsi...

/Martin

Team Trafiklab
  • Att kräva en proxy för att kunna använda API:et är närapå orimligt. Självklart borde ni stödja JSONP (dvs lägga en callback runt svaret). Det borde inte vara så svårt.

• Hej!

Tack för inputen. Vi tar med oss det inför framtida utvecklings diskussioner.