journeypatternpointonline

Hej!

Här kommer en till fråga angående SL:s nya API hållplatser och linjer.
Jag undrar vad syftet är med journeypatternpointonline.csv. Jag förstår att man kan se vilka hållplatser olika linjer passerar, men vad innebär egentligen directionCode? Vad jag kan se så passerar direction 1 och 2 i princip samma hållplatser i samma ordning (med små variationer). Är det bara SL:s linjer som finns med i den filen (inte Waxholmsbolaget)? Vissa linjer stannar vid olika hållplatser olika dager (eller tider på dygnet), hur reflekteras det i journeypatternpointonline?