Järnvägssträckning

Hejsan,

Jag skulle behöva tillgång till sveriges järnvägsnät dvs GIS datan finns denna tillgänglig i någon form?

Kommentarer

• Hej Oscar!

Ursäkta att det har tagit 4 månader att svara på det här ärendet. Men det här ärendet har lyckats falla mellan stolarna. Tyvärr så finns det ingen GIS data som jag vet om i trafiklabs api:er.

Jag hittade den här hemsidan när jag sökte på google som kanske kan vara till hjälp. Dock vet jag inte vad skillnaden mellan arcgis och vanliga gis är.
    http://www.arcgis.com/home/item.html?id=8e23121...