Invalid API key

Försöker lägga in min key i URL:en nedan. Men får endast invalid key som svar.

https://api.sl.se/api2/typeahead.<FORMAT>?key=<DIN NYCKEL>&searchstring=<SÖKORD>&stationsonly=<ENDAST STATIONER>&maxresults=<MAX ANTAL SVAR>
Linus Johansson

Kommentarer

• Hej Linus,

Säkerställ gärna att du har nyckel till rätt API och att det inte finns någon mellanslag före eller efter nyckeln.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej, har dubbelkollat nu att nyckeln är till rätt API och att det inte finns något mellanslag, får det fortfarande inte att fungera. Är det något annat jag gör fel?

Linus
    Linus Johansson
  • Hej Linus,

Jag har just provat med din nyckel och det funkar för mig:
    https://api.sl.se/api2/typeahead.json?key=<nyckel>&searchstring=stock&stationsonly=True&maxresults=5

Jag använde din nyckel ab......dc7