Internal Error

Vi har problem med vissa anrop där vi får Internal Error.
Följande två anrop är nästan identiska, den första har tiden 17:37, den andra tiden 17:36.
Den första hittar resor, den andra ger Internal Error.

https://api.resrobot.se/v2/trip?key=XXX&originId=740047817&destId=740013013&date=2019-09-17&time=17:37&searchForArrival=0&numB=2&numF=6&passlist=0&format=json

https://api.resrobot.se/v2/trip?key=XXX&originId=740047817&destId=740013013&date=2019-09-17&time=17:36&searchForArrival=0&numB=2&numF=6&passlist=0&format=json

Varför blir det fel i andra anropet?

Kommentarer

• Hej Magnus!

Vad konstigt. Vi tar upp det här med vår systemleverantör och försokar att fixa så snabbt som möjligt. När jag verifierade uptäckte jag att det funkar bra när "numB=0" eller när numB saknar. Det kan vara en bra workaround tills det är fixad.

Kom ihåg att maximum för numB+numF är 6. Just nu är summan 8, som kan ge problem. I denna fall är det inte orsaken, men det är ändå bra att göra anrop enligt specen.