Inloggningsproblem

Hej
Jag loggar in och försöker ladda ner GTFS Sverige filen och då krävs inloggning igen och jag använder samma användarnamn och lösenord som jag har för mitt Trafiklab-konto men det går inte. Jag blir nte insläppt för att ladda ner GTFS Sverige. Vad gör jag för fel?

Kommentarer

• Hej!

Jag har testat att ladda ner GTFS Sverige och det fungerar bra.

Anropar du URL https://api.trafiklab.se/samtrafiken/gtfs/swede...

/Martin

Team Trafiklab
  • Hej
    Jag försöker men det kommer upp en inloggningsruta och trots att jag skriver in mitt användarnamn och password så går det inte, som att de är felaktiga, och då stoppas nedladdningen av filen. Jag kan logga in på mitt konto hos er utan problem men jag kan inte ladda ner GTFS-filen. Snälla kan du hjälpa mig på nåt sätt att komma åt filen? Våra programmerare sitter och väntar på den här filen sen 2 dagar.

• Behöver jag andra användarnamn och password vid nedladdning av filer?

• Hej!

Har du en API nyckel i anropet? Då ska du kunna ladda ner det och du ska inte behöva ange ditt användarnamn och lösenord.

Maila till kundo@trafiklab.se och skicka med ditt trafiklabs användarnamn och projekt så ska jag hjälpa dig och kolla på vart problemet är.

/Martin

Team Trafiklab
  • Jag har försökt med båda nycklarna där man ska lägga nyckeln i länken för att ladda ner filen. Men så fort nedladdningen ska börja så kommer inloggningsrutan upp ändå och den accepterar inte mina inloggningsuppgifter.