Ingen data för tunnelbana på Realtidsinformation 2

Hej,
Jag får ingen data för tunnelbanan på SL:s API, Realtidsinformation 2. Testat flera olika stationer men Metros är tomt på alla, inklusive T-centralen. Har varit så för mig i några veckor nu. Såg att ni haft problem med Tunnelbanan för några månader sen, är det fortfarande samma problem?

Kommentarer

• Hej,
    det borde inte vara några problem med tunnelbanans realtid nu.

Är det någon annan som upplever samma problem?

/Sabina

• Förlåt det var jag som hade missat, jag hämtade visst data från Realtidsinformation 1, fast med nyckeln för version 2. Trodde inte det gick så jag har nog bara antagit att jag hämtat från version 2.

Då var det problemet löst 😀

• Bra!!
    Känner Du till att SL byter till egen plattform för sina APIer och att nya APIer ersätter de gamla under 2014. Du har flera projekt som använder sig av SL's gamla APIer.

Exempelvis stängs Realtidsinformation 1 + 2 ner och ersätts av Realtidsinformation 3.

//Åke

Team Trafiklab
  • Åke: har det satts något datum för detta ännu? Har det bestämts hur stort överlappet blir? 3 månader tycker jag är ett minimum efter det att Realtid 3 släppts på riktigt.

• Hej,
    Realtid 1 + 2 kommer att finnas kvar till 2014-11-30.

/Sabina

• Strålande. Då kan man få lite semester i sommar alltså om vädret blir bra :-)