Ingen API-statistik

På sidan med API-statistik syns ingenting i boxen, det är bara vitt, se bild.

Bifogad fil:

Kommentarer

• Hej!

Nu finns statistik i grafen.

/Martin

Team Trafiklab
  • Fint, tack!

• Har samma problem sedan någon vecka eller mer tillbaka.

• Hej ano!

Vi behöver veta vilken användare Du är för att undersöka problemet.

Med vänlig hälsning, Åke

Team Trafiklab
  • Hej Åke, tack för svaret. Lägligt nog användare "ano" 😀

• Hej igen ano,

Jag kan tyvärr inte hitta dig.
    Ge mig ditt efternamn eller E-postadress som du registerat på Trafiklab.

Med vänlig hälsning, Åke

Team Trafiklab
  • Det är "ano" jag använder så det måste ha blivit något fel, eftersom jag kan logga in som vanligt. Användarnamnet verkar iofs inte användas någon annan stans på sidan (förutom när man lägger till en användare i ett projekt) vilket är lite konstigt. T.ex. när jag är inloggad syns min e-post högst upp, inte mitt användarnamn. Jag ser ut att vara användare nr 2409.

Min epost är bifogad.

• Hej!
    Jag har hittat dig - Tack!
    Vi tittar till ditt problem nästa vecka.

Team Trafiklab
  • Hej ano!

Nu är det löst.

Team Trafiklab
  • Tack, funkar