'Inga tillgängliga nycklar, kontakta supporten'

Hej,

När jag försöker hämta en API-nyckel från GTFS Regional (beta) får jag följande felmeddelanden:

'Inga tillgängliga nycklar. Kontakta supporten' samt
'The key could not be retrieved. Please try again later.'

Har ni några lösningsförslag?

Kommentarer

• Hej Christoffer,
    Problemet med nycklar till GTFS Regional borde vara löst och det borde finnas en nyckel på ditt konto.

Lycka till med projektet och hör gärna av dig igenom om du har några andra frågor.

Hälsningar
    Kenneth
    Team Trafiklab
  • Tack så mycket Kenneth, det finns nu en nyckel precis som du beskrev!