Inga API-nycklar

Hej,

Har prova att skapa ett gäng projekt med olika API:er. Även testat att Redigera->Ta bort-> Spara -> Lägg till igen -> Spara. API-nycklar under projektet är helt tomt, dvs jag kan inte hämta någon nyckel till något projekt. Har provat med tre olika browsers och även inspekterat sidans HTML-kod utan några spår av att lista ut hur jag får hem en API-nyckel.

Vad står på? Eller gör jag något fel?

Mvh
Niklas