Inga API-nycklar

Hej,

Har prova att skapa ett gäng projekt med olika API:er. Även testat att Redigera->Ta bort-> Spara -> Lägg till igen -> Spara. API-nycklar under projektet är helt tomt, dvs jag kan inte hämta någon nyckel till något projekt. Har provat med tre olika browsers och även inspekterat sidans HTML-kod utan några spår av att lista ut hur jag får hem en API-nyckel.

Vad står på? Eller gör jag något fel?

Mvh
Niklas

Kommentarer

• Hej!

Det är något som hänt med Trafiklab vilket gör att nycklarna inte syns. De som jobbar med utveckling av Trafiklab kollar det i skrivande stund. Tack för informationen.

/Martin

Team Trafiklab
  • Hej!

Nu ska problemet vara löst och man ska åter se sina API nycklar.

/Martin

Team Trafiklab
  • Kanon!

Tack för snabb återkoppling.

Mvh
    Niklas

• Jag får ingen API nyckel och har loggat ut/redigerat/sparat och även tagit bort, loggat ut, skapat igen.

APIn jag vill använda är http://www.trafiklab.se/api/sl-trafiklage-2
    Har det något att göra med texten man möts av att man får mockup data Q1 2014, och att det ska ersätta "Trafik läge 1" till sommaren?

• Hej!
    Just nu ligger SL Trafikläge 2 uppe för allmänheten att enbart testa med mockup data och då behövs ingen nyckel. Du kan skriva vad som helst som värde för key i URL:en och det kommer gå igenom ändå, då ingen koll görs för tillfället.

Du ser på Trafiklab när API:et körs skarpt och då ska du ha möjlighet att hämta nyckel genom ditt konto.