ID på busshållplats

Hej,

Jag behöver hjälp med att ta fram ID (nio siffror) för ett antal busshållplatser i Karlstad. Jag håller på att göra en integrering i PlayIPP där vi ska visa livetabell för närmaste hållplats. Jag har varit i kontakt med Karlstadsbuss, men de ID:n de har stämmer inte överens med de som efterfrågas i PlayIPP.

Kommentarer

• Hej Eric,

Dessa ID:erna kan hämtas från ResRobot platsuppslag, eller från stops.txt filen i GTFS Sverige 2. Du kan skapa en API nyckel till en av dessa genom trafiklab, eller Eftersom att du bara behöver detta en gång kan du också gå in på transitfeeds (som återpublicerar vår GTFS feed), och kolla på stops.txt filen där: https://transitfeeds.com/p/trafiklab/50/latest/file/stops.txt

• Hej,

Klockrent, där fanns allt jag behövde. Tack!