Hur lång tid tar det att få svar om nivåuppgradering på API

Jag undrar hur lång tid det tar innan man får ett svar på om man får en uppdatering av nivå på APIet för SL Realtidsinformation 2. Har väntat i några veckor nu. När ni byter ut version 2 till 3 sen, kommer jag då behöva vänta lika länge på svar?

Kommentarer

• Hej!

Vanligtvis går det ganska fort men tyvärr har det dröjt lite extra i detta ärende.

Vi har kontaktat dig per mail med några frågor ang uppgraderingen.