Hur lång tid tar det att få silver?

Hej! Min hallmonitor fungerar inte pga att jag inte kunnat blir uppgraderad till silver. Jag får svaret {"StatusCode":1007,"Message":"Too many requests per month"} från realtidsinformation. Sad really. När har ni lust att titta på mitt ärende? Vill också påpeka att det kommer 200 som statuskod när det borde vara 429. Så att kontrollera 200 är inte något som hjälper för att lista ut om det är ett lyckosamt anrop. /Fredrik
Fredrik Rubensson

Kommentarer

• Hej Frederik,

Av någon anledning var den redan markerat som hanterat på vår sida, jag skickade iväg ett svar på din ansökan nu.

Angående statuskoden håller vi absolut med, och det är något som förhoppningsvis kommer lösas i nästa versionen av SLs API.