Hur lägger jag till APIer till existerande projekt?

Jag går till mitt konto, trycker på mitt projekt och ser ett API som används, men vill lägga till ytterligare som jag nu börjat använda. Hur gör jag det? Det finns inget sätt att redigera projektet verkar det som, bara en "spara" knapp längst ner under kommentarerna.

Dessutom skapade jag API-nycklar för några månader sedan, men nu syns inte de under "mitt konto" längre och jag fattar inte hur jag skapar nya. Just nu är tyvärr hela den här sidan mer eller mindre oanvändbar för mig :/

Kommentarer

• Hej Joel!

Du väljer ditt projekt som du vill lägga till nycklar på, i ditt fall troligen Resledaren.
    Därefter väljer du Redigera för att ändra uppsättningen av nycklar.

I fältet Projektets API finner du nycklar som du har skapat tidigare (dessa kommer du åt genom att välja API-nycklar i tidigare meny för projektet) - för tillfället är det nycklar till fyra olika API. Om du markerar till höger i fältet får du upp en lista på möjliga API som du kan lägga till för att få nya nycklar.
    Nycklar erhålles endast för SL/Trafikverkets/Samtrafikens APIer.

Se bifogad fil för mer information på existerande nycklar för projektet Resledaren och hur man skapar nya nycklar.

Bifogad fil:
    http://kundo.se/site_media/attachment/forum_630...

• verkar som att jag inte längre kan redigera projektet. Tidigare kunde jag se licensnycklar som jag skapat men inte längre, och jag antar att man måste vara ägare eller liknande för att kunna redigera? Antagligen är jag bara "deltagare" och kan därför inte se menyerna som du ser. Pratar med den som skapat projektet och ser om han kan göra mig till ägare. Tack för bilderna!

• Hej!

Prata med den person som skapat projektet så tror jag ni löser det.

Får ni det inte att fungera så skriv igen med detaljerade uppgifter så ska vi hjälpa till.