Hur få svar från Umeå Busstation?

https://api.resrobot.se/v2/departureBoard?format=json&key=x&id=740020461 borde ge avgångar från Umeå Busstation, men avgångarna kommer från Umeå Vasaplan?

Kommentarer

• Detta verkar bero på gånglänkar som är definierad mellan båda hållplatser. Jag dubbelkollar och återkommer.
    Bert på Trafiklab
  • Guess the workaround is to fetch a lot more trips than you actually need and then filter out the ones you want. For all stations, since there is no way of knowing when this issue appears.
  • Hej,

Detta beror på hur hållplatserna är kopplad i Umeå, vilket har att göra med hur resorna säljs och andra behov. Detta har tyvärr nackdelen att API:et funkar ganska dåligt just för dessa hållplatser, vilket kan vara en bugg. Att se till att man får tillräckligt många resultat är ett alternativ, ett annat alternativ är att man specificerar "direction" om man bara är intresserad i bussar på en viss linje. Vi kollar om vi kan fixa det med systemleverantören.