https://www.trafiklab.se/api/trafiklab-apis/gtfs-regional/

Hej!

API:et https://www.trafiklab.se/api/trafiklab-apis/gtfs-regional/ har slutat fungera sedan 2 dagar. Remote server returned 429 (se nedan).

Är det någon justering gjord på detta API?

(https://opendata.samtrafiken.se/gtfs/sl/sl.zip?key=94dbbbeb..........fc72)

Mvh Carl Ekman

System.Net.WebException
HResult=0x80131509
Message=The remote server returned an error: (429) .
Source=System.Net.Requests
StackTrace:
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at System.Net.WebClient.GetWebResponse(WebRequest request)
at System.Net.WebClient.DownloadBits(WebRequest request, Stream writeStream)
at System.Net.WebClient.DownloadFile(Uri address, String fileName)
at System.Net.WebClient.DownloadFile(String address, String fileName)
at V6_Download_GTFS.Program.Main(String[] args)

This exception was originally thrown at this call stack:
[External Code]
V6_Download_GTFS.Program.Main(string[]) in Program.cs

Kommentarer

• Det verkar väl helt enkelt vara så att min app slagit i taket på "bronsnivån" ...
  • Hej Carl,

Det stämmer, en HTTP 429 Too many requests skickas när man har gått över sin quota.

Bert på Trafiklab
  • Tack Bert - jag har ansökt om Silver :-)