Hitta resevägar åt SJ

VI på Softcode jobbar som konsulter för SJ. Vi har som uppgift att med deras backendsystem använda resrobot.
Jag följer instruktionerna på den här sidan https://www.trafiklab.se/api/resrobot-reseplane...

Men när jag skriver in följande i terminalen (min nyckel utbytt mot ettor)

curl https://api.resrobot.se/trip.json?key=11111111-...

får jag svar att den flyttats så jag skriver

curl https://api.resrobot.se/trip?key=11111111-1111-...

och får <Error errorCode="INT_ERR" errorText="internal error" xmlns="hafas_rest_v1"/>

Jag vet inte vad jag gör fel.

Vi använder inte SJ:s nyckel under utvecklingen utan skaffade en egen.