Historisk realtidsdata via Koda

Hej

Jag har svårt att få ut en hel dags historisk data via koda apiet. Kör jag medparameter hour=11å får jag ut data. Men när jag utelämnar hour så får jag fel enligt nedan. Felet har varit såalla dagar jag testat under denna vecka, och scriptet är ej verifierat i tidigare.

Frågesträng
curl -X 'GET' \
'https://api.koda.trafiklab.se/KoDa/api/v2/gtfs-rt/otraf/VehiclePositions?date=2022-11-03&<APIKEY>' \
-H 'accept: application/octet-stream' >output.pb

felmeddelande
{"message":"Request received. Data for the requested operator, feed and date is being processed. Please wait a little bit longer"}

Dokumentation för Kosa borde no korrigeras då koda@ri.se inte existerar längre.
Marcus Karlsson

Kommentarer

• Hej Marcus,

Det verkar som att KoDas server har "låst" en del filen vid tidigare överbelastning. Jag låser upp dessa filer så att de kan exporteras på nytt.
    Filen för den 3e november går att ladda ned nu, jag körde även igång förberedmimg för den 2a november. Det är dock viktigt att bara hämta en fil åt gången för att säkerställa att servern klarar av det. Jag håller med om att det är tråkigt och att vi borde förbättra det, men just nu har vi tyvärr inte möjlighet till att ändra hur Koda fungerar.