Har skånetrafikens information försvunnit

Jag har ställt frågan https://api.resrobot.se/v2.1/departureBoard?id=740018504&format=json&accessId=XXX innan och fått info om bussen, men nu vid trafikomläggningen så slutade det fungera, jag får felmeddelande om att location saknas eller liknande.
Så jag sökte på Fastmårup(hållplatsen heter fastmårupsvägen)
https://api.resrobot.se/v2.1/location.name?input=Fastm%C3%A5rup&format=json&accessId=XXX
Och då finns inget extid som det verkar heta där, vilket finns på andra förslag som skickas som svar.
Vad har hänt, är inte skånetrafiken med längre?

/Rikard
Rikard Nilsson

Kommentarer

• Hej Rikard!

Du verkar få adresser i dina svar på location.name. Om du lägger till &type=S till anropet kommer du bara få se hållplatser som har ett id.