Hämta Stolptider mha id från api.resrobot.se/location.nearbystops

Hej,
jag försöker hämta stolptider från via ResRobot API'et (api.resrobot.se/v2/departureBoard.json) med id'n jag får via api.resrobot.se/location.nearbystops.json. Men jag får bara "location missing or invalid" som svar.

Exempel:
https://api.resrobot.se/location.nearbystops.json?key=[KEY]&originCoordLat=59.380326&originCoordLong=17.873866&radius=500

https://api.resrobot.se/v2/departureBoard.json?key=[KEY]&id=7450944

Vad gör jag för fel?