Hämta API-nyckel

Hejsan!

Försöker få tag i API-nyckeln men hittar inte vart jag skapar denna under min profil.

Mvh
Tommy

Kommentarer

• Hej!

I ditt projekt finns ett menyval som heter " API-nycklar", klicka där. Väl där klicka på knappen "Hämta nyckel" för det API du vill hämta nyckeln till.

Sen är det bara börja labba eller bygga något app.

Hoppas det hjäper.

/Martin

Team Trafiklab
  • Jo jag löste det. Det visade sig att er kom-igång-guide är rejält utdaterad. Löste sig i alla fall, tack ändå 😀

• Hej!

Vad bra att du löste det.

Vi känner till att kom-igång-guiden inte är aktuell just nu, detta ska åtgärdas.

/Martin

Team Trafiklab
  • Hej!

Jag har försökt göra som ni beskriver för att hämta API-nycklar men det fungerar inte. När jag klickar på fliken API-nycklar i mitt projekt så är den fliken helt tom. Jag har valt API:et Trafikverket Öppen API. Hur gör jag?

Sen undrar jag också hur det kommer sig att det på projektsidan bara visas den första taggen och det första API:et i respektive lista. De övriga syns inte och jag har flera taggar på mitt projekt.

• Hej!

När jag kollar på din profil så ser jag en nyckel under fliken "API-nycklar" i ditt projekt. Ser du inget där?

När det gäller taggarna så vet jag inte varför bara en tagg syns. Ska vidarebefordra detta till de som utvecklar trafiklab.se så får de kolla närmare på detta.

/Martin

Team Trafiklab
  • Tack för ditt svar, Martin! När jag återvände till min profil igår kväll kunde jag plötsligt hämta nyckeln precis som ni beskrev så ingen ko på isen! 😃