Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hämta alla hållplatser

Jag skulle behöva hämta alla hållplatser i Sverige som kan användas av ResRobot (Search metoden som tar hållplats-id), går det att fixa på nåt sätt? StationInZone har en maxradie på 30000m så den går inte att använda.

/Magnus

Kommentarer

  • Det går att hämta stationer via GTFS filerna, om jag mins rätt fungerar dessa id tillsammans med resrobots api.

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.