Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hallskärmen app

Hej,

Jag jobbar med produktutveckling på teknikbolag och har en ny produktidé! Ofta reser jag med morgonbussen och tänkte därför utveckla en produkt som visar realtidsinfo om min buss avgång innan jag lämnar huset. Visst kan man ta ut mobilen och kolla en app, men det tar ju tid när man har bråttom för att göra i ordning sig. Eller har man bråttom? Det kan bara en skärm visa! Detta tänkte jag visa realtidsinfo om buss och tågtrafiken på en fast monterad skärm hemma i min hall. Jag har utforskat idén genom enkätstudier på fritiden som har haft positivt utfall och letar efter sätt där jag kan testa produkten i en kundmiljö. Finns det möjlighet att testa API:t under produktutvecklingsfasen?

Med vänlig hälsning,

Kommentarer

 • Hej Mats!

  Det låter jättekul! Man kan absolut testa API:er. Vi har en brons nivå på varje API som borde räcka för att utveckla applikationer, och det borde även räcka för att använda enkla applikationer i en produktionsmiljö hemma. Hur man gör hittar du här: https://www.trafiklab.se/hur-gor-jag .

  Om du vill ha lite mer inspiration kan du också kolla på "MagicMirror", som är en "dashboard" som funkar med plugins. Där finns det också plugins till ResRobot och SL (från 3epartsutvecklare). Det kan vara en bra inspiration/exempel/hjälp när du utvecklar din egen.

  Säg till om vi kan hjälpa dig med något mer.

  Hälsningar och gott nytt år,
  Bert

  Bert på Trafiklab

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.