Hållplats Klubbvägen i Täby dubblett

Hej,

Hållplatsen Klubbvägen (Täby) förekommer två gånger i API:t för platsuppslag. Den ena är korrekt och den andra ligger på felaktig position. Felet visar sig genom att appar, och sl.se, visar denna hållplats två gånger när Klubbvägen skrivs in.

Kan ni ta bort den felaktiga Klubbvägen?

Vänligen,

Kommentarer

• Hej

Tack för påpekandet, jag rättar till detta.
    (Orsaken till att Klubbvägen finns två gånger är att namnet Klubbvägen finns registrerat som synonymnamn till station Tibble på Roslagsbanan. Detta var relevant under tiden som Roslagsbanan var avstängd för banarbeten och ersatt med buss under en längre period, ersättningsbussarna för Tibble trafikerade då hållplats Klubbvägen.)