GTFS till Region Dalarna

Jag är nyanställd GIS-analytiker på region Dalarna och kommer att jobba i olika projekt med GTFS-data. Jag ser att det finns en tidigare kollega som har slutat på regionen som har ett projekt hos er. Frågan är om jag kan ta över det projektet? https://developer.trafiklab.se/projekt/utveckla-kollektivtrafiken-i-dalarnas-lan
Vänligen,
Henrik
Henrik Aldén

Kommentarer

• Hej Henrik!

Jag såg att du redan har ett eget konto på Trafiklab.
    Du kan skapa upp ett nytt projekt, då får du nya nycklar. Om du vill behålla samma API-nycklar som ni hade i det andra kontot kan vi göra så att du kan se dessa nycklar. I framtiden kommer vi ha förbättrad stöd för projekt där man samarbetar,

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej Bert!

Tack för snabbt svar! Jag vill gärna se nycklarna från det andra kontot, kanske är det något som kan spara lite av skattebetalarnas pengar.

God Jul!

//Henrik
    Henrik Aldén
  • Hej Henrik,

Testa gärna om du kan se projektet och nycklarna i din profil.