GTFS Sverige 2, Nyckel fungerar inte längre

Det står att "The dataset can be found at https://api.resrobot.se/gtfs/sweden.zip?key={apikey}", länken går dock mot  api.resrobot.se/v2.1/gtfs/sweden.zip?accessId=%257bapikey%257d.

Om man använder länken i texten och infogar sin key styrs man om till api.resrobot.se/v2.1/gtfs/sweden.zip?accessId=[min key], men får felmeddelande

<Error xmlns="http://hacon.de/hafas/proxy/hafas-proxy" serverVersion="2.25.0" dialectVersion="2.25" errorCode="INT_ERR" errorText="internal error" requestId="default-request-id"/>
Pelle

Kommentarer

• Hej Pelle,

Problemet borde vara löst nu, testa gärna igen.

Bert på Trafiklab
  • Hej! Det verkar funka nu. Tack!
    Pelle