GTFS Regional Real time (BETA)

Hej,

Vi får något felmeddelanden när vi försöker lägga till GTFS Regional Real time (BETA) i vårt projekt för MTR Traveller platform, vi skulle behöva få fram en ny api nyckel till det projektet.

Med vänliga hälsningar
//Marcus

Kommentarer

• Hej Marcus,

Ni får ett felmeddelande för att ni har dessa 3 gamla API:er kvar:

• SL Närliggande hållplatser
    • SL Reseplanerare 3
    • GTFS Regional (beta, OLD)

All dessa API:er har en ersättare och API:erna själv funkar inte längre. Om ni tar bort dessa (redigera projekt > avmarkera de) och sparar, kan ni lägga till nya API:er igen.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej!

Tack för det, vilka är ersättarna för SL Närliggande hållplatser och SL Reseplanerare 3 så kan vi byta ut dem också.

Med vänliga hälsningar
    //Marcus
  • Dessa API:er ersätts av SL Närliggande hållplatser 2 och SL Reseplanerare 4. Det borde inte vara en stor skillnad mellan den version som ni använder i dagsläget och den nya version.

Bert på Trafiklab
  • Tack Bert,

Jag kan dock inte se SL reseplanerare 4 i listan? Hur kan vi välja den i så fall?

Med vänliga hälsningar
    //Marcus
  • Hej Marcus,

Jag blev lite förvirrad med SL Realtidsinformation 4. Sista versionen av SL Reseplanerare är SL Reseplanerare 3.1. På SL Reseplanerare 3.1's sidan finns det också information om ändringar mellan v3 och v3.1.