Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

GTFS Realtime

Jag hämtar protocol buffer-filen och läser den, en entity ser ut som följande:
stop_time_update {
stop_sequence: 24
arrival {
delay: 19
time: 1560333478
}
departure {
delay: 19
time: 1560333478
}
stop_id: "9022003700373002"
}

Och då undrar jag bara, vad i entiteten länkar till något annat, typ en hållplats eller så? Jag trodde att 'stop_id' skulle länka till tex 'stop_id' i stop_times.txt, men det verkar den inte alls göra. Så, hur kopplar jag infon till något annat?

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.