GTFS Bad Request

Hej,

Är det något trassel med https://api.resrobot.se/gtfs/sweden.zip ?
Jag får Not found som respons sedan i morse.

Mvh
Fredrik
Fredrik Boström

Kommentarer

• Eller har ni bytt IP-adress?
    Fredrik Boström
  • Hej Fredrik!

Det borde gå att ladda ner filer från https://api.resrobot.se/gtfs/sweden.zip?accessId=nyckel som vanligt. IP-adressen kan ha förändrats, för den här tjänsten ska man inte utgå ifrån att den har ett fast IP-adress.

Hälsningar,
    Bert
    Bert på Trafiklab
  • Hej,

Läser andra inlägg i samma fråga från igår där användare fick ett helt annat svar än det jag fick.
    Nu förstår jag att problemet ligger på trafiklabs sida.

Mvh
    Fredrik
    Fredrik Boström
  • Hej Fredrik,

Ber om ursäkt att vi inte återkopplade mer efter första svaret, när vi fick in fler felanmälan under dagen genom olika kanaler kom vi fram till att det var ett fel som inte inträffar alltid utan bara i vissa fall.

Felet är felanmäld och ska förhoppningsvis vara åtgärdat snabbt.

Bert på Trafiklab
  • Hej Fredrik,

Problemet borde vara löst nu, testa gärna igen.