Google home & SL

Hej

Jag undrar i all enkelhet om jag som "enkel" användare (d v s ej utvecklare eller API knåpare) kan få min Google home mini (alt Google assistent) att interface'a SL och deras tidtabeller och resetjänster ?

Kommentarer

• Hej Kjell,
    I dagsläget finns det nog inget enkel sätt att få in SL utan att koda. Jag ser att det finns projekt på trafiklab som nämner Google home och SL men det finns tyvärr inga detaljer i dessa projekt för hur man har gått tillväga.

Vet tyvärr inte heller om SL har några planer på att bygga en action själva.