GET a specific site under sidovyns menyval

Det sägs i 'First Time User'-menyvalssidan att
Explore the API
Each Public transport information Region Stockholm endpoint reference page contains an embedded explorer that allows the developer to try out the service in-situ, without having to write any client code at all.

Prövade det med att skriva in plats-id för Globen, 4504 (enl Pubtrans), o sen klickade jag på knappen SEND men det som kom som svar var exemplets Odenplans-info.
MÅSTE jag skapa ett konto innan det går att testa med annat än exempel-id?

Kommentarer

• Hej Roland,

Det låter som att du är inne i SLs nya API? Den har vi tyvärr inte mer information om just nu. Jag tilldelade frågan till SL, så att dem kan hjälpa er vidare.